måndag 18 januari 2010

Uppe med tuppen

Sista dagen så masade jag mig upp tillsammans med Nando, Junior och Thiago för att hänga med till surfstranden. När vi kom dit var kl runt 7 och det var redan några tappra själar ute i vattnet medans några andra inte hade lämnat baren för natten än.

Junior ville invänta bättre vågor och låta ett litet regnväder passera så vi satt och tittade ut över havet från bilen. Jag och Nando somnade till en stund och när vi vaknade var Thiago på väg ut i vattnet. Efter ett tag var även Juior i vattnet och lyckades ta några meterhöga vågor. Det var inte jätte bra vågor men helt klart surfbara.

När vi kom tillbaka var det dags att packa ihop och äta lunch för att sedan börja ta sig hemmåt. Vid 13-tiden var vi på väg och Nando sov lugnt i stort sett hela resan. Denna gång flöt trafiken på och vädret var betydligt svalare med några regnskurar. Måste säga att det var otroligt skönt att komma hem till "lugnet" och jag tror Nando tyckte det var skönt att få somna i sin egna säng. Han gillar verkligen resesängen som vi har fått låna!

4 kommentarer:

  1. Jisses vad han kan resa sig på armarna! Han kommer bergis att kunna krypa innan ni är hemma igen.

    SvaraRadera
  2. Han tar sig redan frammåt ska du veta! Sakta men säkert :) Och nu rullar han över på mage på två sekunder om han vill!

    SvaraRadera
  3. Åhhh va härligt det både låter och ser ut! Han är bedårande den där lill-plutten Nando!

    SvaraRadera
  4. Emma: Tack, jo visst är han! :) Det ser faktiskt inte så dumt ut med massor med kritvit snä heller! Hossas att det är lite kvar när vi kommer hem!

    SvaraRadera