tisdag 5 januari 2010

Det enda som skiljer Juniors mammas hus ifrån gatan utanför är en tunn skjutdörr och ett galler så på dagarna när skjutdörren är öppen hhar man full kontakt med livet där ute. Grannarna traskar in och ut för att låna än det ena än det andra eller bara för att skvallra lite och rätt som det är tutar en bil utanför och det är någon av Juniors alla kusiner eller vänner som kommer förbi bara för att säga hej.

Här är det en av Juniors vänner som är på besök.


Jag tycker att Nando ser större ut för varje dag och sen i förrgår har han börjat kunna rulla över på mage. I går natt vaknade jag av ett gny och då låg han tvärs över sin säng med huvudet ned i kudden.

2 kommentarer:

  1. Nando ser lite bekymrad ut på många bilder. Med rynkade ögonbryn... Han verkar lite less på att bli förevisad. Hoppas ni får tid att hoppa i plurret snart.

    SvaraRadera
  2. Jo jag tror att det är värmen. Vi andra kan ju förstå varför det är varmt och klibbigt men han måste ju tycka att det är jätte konstigt!Å än har det varit mulet så vi har nog inte mött den värsta hettan än. Men han tycker om att bli avduchad i handfatet eller ta ett kallbad i badbaljan :)

    SvaraRadera