tisdag 26 januari 2010

Itamaracá

Nu har mamma kommit hit! Så nu kan ni som vill även läsa om våra äventyr på hennes blogg. I lördags åkte vi iväg till Juniors fasters semesterhus som ligger på ön Itamaracá. Huset ligger på en del av ön som ännu inte har fått en asfalterad väg så där är det fortfarande ganska lite turister. Det är stor skillnad från Porto de Galinhas där vi var för två helger sedan, där stranden är full av baren och försäljare. Här har man stranden nästan för sig själv.

Första morgonen vaknade jag och Junior som vanligt vid 6 tiden när Nando vaknar. Vi passade på att gå upp för att utnytja den lite svagare morgonsolen och smög ut för att gå ned till stranden. Där var vi i stort sett helt ensamma förutom en liten fiskebåt som åkte förbi ute på havet.

Nu vet jag vem Nando har ärvt den där rynkan mellan ögonbrynen ifrån!

På vägen tillbaka stötte vi på ett gäng gisar som var ute på morgonpromenad. De var på väg till sitt morgondopp.

2 kommentarer:

  1. Fy - vad jag längtar efter er! Ni verkar ha det varmt och det kan man inte säga om vädret i Stockholm... Och värre ska det bli - kyla från öst på gång...

    SvaraRadera
  2. Pappa: Vi längtar efter dig också! Och alla frågar hur det är med dig och varför inte du följde med den här gången :) Hörde att värmesystemet lagt av! Låter inte så kul i värsta vargavintern. Hoppas det inte lägger av igen! Kramar!!

    SvaraRadera