fredag 5 februari 2010

Söndagsutflykt

En av dagarna i Guarabira följde vi med Juniors kusin Leví till några Naturliga Pooler som hans svärfar byggt längsmed en flod. Vägen dit var otroligt vacker och vi fick lust att stanna överallt för att fotografera men eftersom vi åkte tre bilar i karavan så fick vi nöja oss med att bara titta. Mamma hade fullt sjå med att hålla hunden Luki i styr. Vi hade tjatat oss till att få ta honom med oss eftersom han aldrig varit på utflykt i hela sitt 8 månaders långa hundliv.

Väl framme slog vi oss ned i skuggan och Svärfarn kom med olika provsmaksrätter och dryck.
Luki var alldeles till sig av att få bada. Hans matte Alini var lite orolig först för hon trodde inte att han kunde simma men det kunde han ju såklart!


Nando har börjat sträcka sig efter sånt han tycker är spännande och det han får tag på för han genast till munnen med hjälp av händer och fötter.

Jag, Mamma, Junior och Nando gick på en liten upptäcksfärs upp längs med floden.

Jag hade hjärtat i halsgropen när Junior skuttade fram bland klipporna med Nando i famnen. Men det gick ju hur bra som helst!

Sen var vi ju tvugna att svalka oss i det svala vattnet.

På hemvägen tjatade vi oss till att få promenera en bit längs den vackra vägen och det går inte att beskriva känslan av den fuktiga värmen och den mäktiga utsikten, ljuden från syrsorna och de vackra färgerna.

Tror mamma kände sig lite löjlig med det korta koplet. Hon bestämde sig för att skicka familjen ett längre när hon kommer hem till Sverige.

Otroliga färgkontraster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar