tisdag 9 februari 2010

Nandos vaccinspruteböld gick sönder idag. Äntligen. Har tyckt synd om honom för det har sett så ont ut. Tyckte det tog väldigt lång tid!? Det är säkert tre veckor sen den började växa. Och den växte ihop igen nästan direkt trots att vi inte lagt på något förband som barnmorskan hade förbjudit? Hoppas den inte kommer växa upp igen! Jag har varit rädd att den ska bli inflamerad. Undrar om det kommer att bli ett ärr? Har barn det där hemma nuförtiden? Här i Brasilien har de det iallafall. Han har sett väldigt trött ut idag. Och lite grinig. Här blir alla superfrustrerade så fort han gråter lite och vill proppa i honom massa medeciner mot kolik men jag har lite motstånd mot sånt. Tycker det verkar läskigt och vill veta vad det är som är fel först! Här har dessutom som allt som är för barn färgmedel och smakar jordgubb. Och alla blöjor, bäbisoljor, tvättlappar är parfymerade med speciell Bebisparfym. Bebisparfym!!

2 kommentarer:

  1. Vad läskigt det låter med en böld,har aldrig tänkt på det förr,men är det därför "alla" vuxna i sverige har ett sånt där märke efter poliovaccin?
    Min familj har ganska många vänner som är från chile och bäbisarna får alltid bäbisparfym i present..haha..känns helt konstigt med parfym för bäbisar..och jävligt onödigt.

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen! Naturlig bebislukt som är så gott! I allafall innan de börjar äta riktig mat :)

    SvaraRadera