lördag 27 februari 2010

Äntligen hemma!

I Brasilien fick jag titt som tätt små rapporter i sms format över vargavintern som rådde i Sverige och min högsta önskan var att det skulle vara lite vinter kvar när vi kom hem. Jag älskar vintern! Speciellt när det är riktigt kallt och gnistrande vitt! Antagligen är väl jag den enda i Sverige som fortfarande kan prata om snö och kyla i positiva termer :) Vilken tur att vi iallafall fick en dag inan slasken satte igång!

Människor vi mötte i Brasilien frågade ofta hur kallt det egentligen var i Sverige och Junior berättade att vi fått rapporter om ända ned till 27 grader kallt. De kunde inte förstå att det kan bli så kallt och absolut inte hur man kan bo i den kylan. Det enda de har att jämföra med är hur kallt det är i frysen eller i ett rum med AC.

Ungefär 5 minuter efter det här fotot började Nando gråta. Vi stoppade snabbt ned honom i vagnen och försökte bädda in honom i filtarna men han var jätte arg hela vägen hem! När det var kanske 100 meter kvar somnade han tvärt och sov i säkert en timme minst. När han vaknade var han fortfarande rosenröd om kinderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar