fredag 5 februari 2010

Nando 4 Månader

Så var mamma på väg hem igen... Kan inte fatta att det redan har gått två veckor! Tyckte det var igår jag satt och längtade efter att hon skulle komma. Och nu är det bara tre veckor kvar tills det är vår tur att åka hem. Det kommer gå sååå fort för om en vecka börjar karnevalen och redan nu har festerna börjat. Inte för att vi kommer att kunna "leka karnaval" som man säger här eftersom Nando är med den här gången men jag vill åtminstånde se utsmyckningarna i stan. På väg hem från flygplatsen såg vi huvudet på den stora Morgontuppen "Galo da Madrugada" som är maskoten för världens största karnevaltåg. Ska bli kul att få se den monterad!

Har haft en liten bloggpaus för det har varit konkurens om internettkabeln när mamma har varit här så jag har låtit henne uppdatera sin blogg först. Har så mycket jag vill lägga upp. Ska så smått försöka komma igen.

Idag fyller Nando 4 månader och Farmor Terezinha hade gått runt och bjudit in lite andra barn från gatan där vi bor. Det blev världens kortaste födelsedagsfest för efter en halvtimme var det dags att skjutsa mamma till flygplatsen. Men "bolo" serverades så klart och Nandos kompis Álamo var en av gästerna. Han bor i huset bredvid och är en vecka yngre än Nando ;)

Sen var det gamlingarnas tur att posera. Från vänster Tia Ita, Farmor Terezinha, Mormor Karin och sist Farfar Fernando.

3 kommentarer:

  1. Vad snäll du har varit mot Karin, och låtit henne lägga beslag på internetuppkopplingen, men det där med "gamlingar" - hördududu! ;)

    SvaraRadera
  2. Christina: Hehe ja det var väl att ta i ;) Här sa dom att det var "Mormödrarnas tur" ungefär. mormor, farmor, farfar och morfar är typ samma ord på portugisiska. Men det blev så konstigt på svenska tyckte jag så gamlingarna var lättare ;)

    SvaraRadera
  3. Nando ser ut som en ängel! Puss från en gamling!

    SvaraRadera