torsdag 12 juli 2012

Sista bilderna

Här är de sista bilderna vår kära Waterproof kamera tog innan den släppte in vatten och dog. Trotts att det där med "vattentålig" kanske inte gällde för evigt så har den skänkt oss mycket glädje under de nästan 2,5 åren vi haft den. Nu är ny är på väg hit med posten från Sverige och kommer förhoppningsvis innan helgen då vi ska ut på äventyr igen! Att köpa en kamera i Brasilien är ca 4 ggr dyrare än i Sverige så min kära mor fick uppdraget att köpa och skicka en till oss. Hoppas att den inte kommer bort på vägen!!!
 Nando övar lite Capoeira på stranden. Han får nästan till en "ao"(hjulning)!
Det börjar kännas som om vi gör reklam för det där multinationella läskmärket som vi ivanligafall brukar bojkotta. Mycket "bläjuice" blir det!
 Lunchen bestod utav tre grillade fiskar och pommesfrites. Mmmmmmm!
Bästa badkusinen Evellin! Bakom henne syns ett husskelett som aldrig blivit färdigbyggt. Tydligen några oklarheter kring bygglov p.g.a. att det står för nära stranden. Det har stått så där i mer än 10 år i väntan på att rivas. Man kan se att vissa delar har varit invaderade då några balkonger har byggts färdigt med dörrar och fönster. Nu används den tydligen som övningsplats för armen.

Jag höll kameran i handen och tänkte; "ja men den är ju vattentålig", och så plums... Adjöss med den! Tur att minneskortet klarade sig!

4 kommentarer:

  1. Det ser inte ut som om ni har alltför tråkigt! Älskar den första Capoeirabilden där du ser ut som en hård maffiaboss.
    Håller tummarna för att kameran kommer fram!!! Och teet och kryddorna:)

    Förresten. Det är så jobbigt att kommentera när du har ordverifieringen kvar. Nästan alla andra har plockat bort den. Gå in på inställningar och fixa det!!

    SvaraRadera
  2. Håller med Karin! Hade skrivit en låång kommentar som försvann.

    Vad härligt ni ser ut och ha det och vad stor nando ser ut! Idag börjar min semester och jag hoppas på bättre väder. Idag haglade det i sthlm! Ta hand om! Puss

    SvaraRadera
  3. Det är Åsa som skriver som anonym

    SvaraRadera
  4. Ok jag viste inte att jag hade det men nu är det borttaget tror jag!! Nä då vi har det kul! Det är bara när det regnar som det kan bli lite långtråkigt och vi bara slöar inomhus. Hoppas att du får en skön semester Åsa! Har du någon semester i augusti?
    Kram på er!!!

    SvaraRadera