fredag 11 december 2009

Härliga höstdagar på landet!

Ja nu har Nando börjat med napp igen :) Det krävdes några dagar på landet med ihärdigt prövande å nu funkar det hur bra som helst!

Medans vi slet med båten låg Nando och snusade i vagnen. Finare babymobil får man leta efter!

Vackra sågen där mamma har en dröm om att göra en keramikverkstad/butik/café. Synd bara att den är totalt förfallen och ägs av några som i stort sett äger allt i hela soknen och som inte för allt i världen skulle sälja en endaste kvadratmeter av sin mark. Speciellt inte om de visste att vi skulle öppna café och dra dit en massa okänt folk. De är sånna där som sätter upp skyltar med "privat" och "tillträde förbjudet".

Sjön var som en spegel!

Här är vart vi tidigare hade vår brygga men som vi för några år sen var tvugna att ta bort liksom alla andra runt sjön. De som äger vattnet tyckte att det såg slarvigt ut med en massa småbryggor och bestämde att deras brygga skulle vara den enda i Lakviken och att vi andra hädanefter fick hyra båtplats av dom. Att hyra båtplats där kostar mer än att hyra på båtklubben där vi bor där det finns ett bemannat båthus hela båtsessongen met toa, bastu, cafe o.s.v.

Nando har blivit så stor nu att han kan sitta frammåtvänd i babybjörnen! Kanten hamnar i perfekt tandgnuggarhöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar