måndag 18 mars 2013

På väg...!

 Så började äventyret på väg till Brasilien. Nando hade packat det nödvändigaste! Flyget gick på kvällen så när vi kom fram till Portugal där vi som vanligt var tvungna att sova en natt var till att åka direkt till Hotellet och slänga sig i sängen. Som tur var väntade transferen i ankomsthallen.
 I väntan på att åka till flyget för nästa etapp hade vi planerat att gå och titta på vattnet som sprutar upp ur marken som vi såg förra gången vi var där. Men det var avstängt när vi kom dit, man ser hålen i marken, men istället fanns denna ståtliga drake på plats. Hotellet vi bodde på är byggnaden ni ser i bakgrunden och ligger väldigt centralt i Lissabon.
 Vi hade några timmar på os innan transferen och skulle komma och Nando blev sugen på pommes frites så vi gick på jakt efter ett gatukök. Och då hittade vi en fontän på ett torg med massor av duvor att jaga. Torget var omringat av högtrafikerade bilvägar utan någon som helst avgränsning så jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden samtidigt som jag försökte få vildingen på bild.



 När duvjakten var över gick vi och åt glass och jag tog, som sig bör när man är på semester, en cappuccino. Lägg märke till den härliga tanten i bakgrunden. Hon höll ett öga på oss samtidigt som hon tog cigarett efter cigarett.

När vi kom tillbaka till hotellet hittade vi tillslut ett ställe där de hade satt på fontänerna i marken och vi bockade den sista aktiviteten på att göra listan för denna visit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar