måndag 19 april 2010

Inflyttningen... del 1

Ja då har vi fått nycklarna och börjat flytta in. Det känns onekligen konstigt att tänka sig att vi ska bo där inom bara några dagar. Börjar få lite smått panik över allt jävla skit man har samlat på sig samt brist på tid att packa samt brist på lådor att packa i. Än så länge har vi återanvänt de få vi har typ 7 stycken d.v.s. åkt en vända, plockat upp innehållet och sen hem igen för att fylla på mer.

+ Man slipper en massa ouppackade kartonger som bara står i ett hörn i månader, kanske år...

- Man måste plocka upp all skit som man hellst bara skulle vilja ställa i ett hörn och lagra i månader, kanske år...

Idag slogs jag av att vi typ inte har några möbler och att det ju kan vara bra att ha det när vi nu ska bo också i verkligheten. Det är så mycket som vi måste köpa. Har tänkt i stil med att "hellre vara utan än att släpa dit en massa skit som vi inte vill ha" men det funkar ju inte i praktiken. Vi måste ju t.ex. ha ett matbord. Och några stolar och någonstans att förvara våra kläder. Aja... säger som jag sa när jag var 16. Allt löser sig... Men med en hård klump i magen. God natt.

2 kommentarer:

  1. Lisa,,, det (läs ni) löser det! :-) Inga vivel om saken!

    Lite loppis, lite IKEA, lite blocke, lite stöldgods och gåvor från släkt och vänner, sen är de klart!

    Super spännande med inflyttningen! Lycka till kram Emma

    SvaraRadera
  2. Gullemma. Det känns lite hopplöst ibland och nervöst... Hur ska det här gå egentligen... Men tack för fina ord. Det tröstar!

    SvaraRadera