tisdag 30 mars 2010

Äntligen lite sol!!!


Vilken härlig dag för en gångs skull! Satt säkert en timme på baksidan i solen tillsammans med min rymningsbenägna bebis. Mer sånt tack så blir det här nog bra tillslut! Har tittat på en alldeles underbar lägenhet idag och vi har lagt bud! Första gången i livet som jag budat. Under morgondagen är troligtvis budgivningen över och vi vet om det är där vi ska bo i resten av våra liv eller nått... Bostadsköp är så ångestladdade! Det är så stora beslut som måste tas på så kort tid och på en halvtimme ska man känna in om man vill bo på det stället för minst några år framöver!!! Kändes iallafall väldigt bra på den lilla stunden vi va där och den ligger bra och allt är bra! Om den blir vår får ni veta mer :) Hoppas hoppas att den inte blir för dyr! Vill få ett slut på det här "jag vet inte i vilken dagiskö jag ska ställa Nando i för vi vet inte vart vi ska bo..." Men jag ska väll inte hoppas för mycket...

3 kommentarer:

  1. HOPPAS HOPPAS HOPPAS ni får den. jag skulle bli världens gladaste sparv om ni flyttade nära. då kunde vi ses jämt ju. jihoooo.

    SvaraRadera
  2. vart ligger den??? spännande...finns några lediga bostadsrätter i husen precis brevid oss;)

    SvaraRadera
  3. Meh Tova! Nu e det för sent!!! Jag som tyckte att jag gått igenom alla blackis lägenheter! Men jag är supernöjd ändå!!! Typ 100 meter från tuben så det blir jätte lätt att träffa alla!!! Och spechilly you Crills!!

    SvaraRadera