söndag 24 oktober 2010

På väg hem

Ok. Har varit på min lillasysters 20 års fest. Fått kommentarer som: jag visste ju att du var stora syster men att du var sååååå gammal! Och: född 83 jaha men hur gammal är du då, aha 27... Lååång tystnad. Smickrande! Nä nu ska jag hem till mitt sovande (förhoppningsvis!!!) lilla kanelbulletroll... God natt!

På väg hem

måndag 11 oktober 2010

Lördagsfix

I lördags gjorde vi ett försök på svampfångst igen och den här gången fick Nando följa med. Det var lagom friskt och inga mygg men ej heller särskiljt mycket svamp.

Nando
Bullar
När vi kom hem blev det bullbak för hela slanten!

Första dagen

Då var första dagen avklarad och det gick väl skapligt. Kände mig smått illamående av nervositet i början av lektionen men det gick över efter ett tag. En glad överraskning är att en tjej från min gamla klass ska gå tillsammans med oss! Då känner jag i alla fall någon. Förra veckan träffade jag en annan tjej från min förra klass och fick överta i stort sett all litteratur som vi ska läsa nu under första kursen. Det var verkligen en lättnad att slippa jaga böcker och inte minst slippa extra utgifter! Nu ska jag bara ta mig tid att läsa också. Har lite svårt med koncentrationen... Och disciplinen.

Skolstart

Jaha då var man på väg till skolan då. Känns faktiskt inte helt främmande. Tvärt om ganska normalt. Så nu är det slut på sovmornar och hänga i parken dagar. Istället intressanta föreläsningar(förhoppningsvis) dagarna i enda! Men kommer ju i och för sig ha Nando från mitt på dan fortsättningsvis också så det kommer nog bli endel parkhäng ändå.. Jaha, då var man framme då!

måndag 4 oktober 2010

Ett år har gått!

Ja nu har det gått ett år sen Nando föddes. Finaste sötaste älskade kanelbulle! Vi har haft en helt fantastisk dag med massor av mys! Dagen avslutades som den ska med "Para bens" och tårta med hela familjen närvarande (inte helt sant, morbror ligger hemma i feber och så är ju halva gänget i Brasilien, men ändå...) Känner inte att jag behöver skriva något mer idag för det har Mormor Mu gjort så fint här! Gå även in och kolla bilderna från födelsedagsfirandet!!!